Image

Zakelijke klanten / Lease auto klanten

Voor zakelijke klanten is tijdig onderhoud een must. Veelal zijn lease wagens  opgenomen in een strak onderhouds schema.

Wij werken dan ook samen met een van de grootste service groep voor zakelijke lease klanten.


Onderhoud leaseauto’s

Dat is wat we doen. Prettig dichtbij door een landelijk netwerk van de beste autobedrijven. Met service van topniveau, o.a. haal-en brengservice en gelijkwaardig vervangend vervoer

.
Leaseprof

LeaseProf is een landelijk netwerk van samenwerkende universele autobedrijven voor het onderhouden van leaseauto’s in opdracht van leasemaatschappijen.

Maak hieronder direct uw  Car Care Rotterdam - LeaseProf  afspraak:

Image

Over LeaseProf

Als leasemaatschappij of fleetowner wilt u dat uw wagenpark altijd veilig en bedrijfszeker is. Dus wilt ook u snel, vakkundig en naar volle tevredenheid worden geholpen op het moment dat onderhoud of reparatie noodzakelijk is. Dit lijkt eenvoudig maar niets is minder waar. De diversiteit van auto’s, veranderende technische systemen en de wensen van klanten vereisen maatwerk en vakmanschap.
One size fits not all!
Wij als LeaseProf weten dit en hebben onze ervaringen verwerkt in onze dienstverlening. We weten hoe belangrijk gemak en service is voor de zakelijke rijder en dat de leasemaatschappij of fleetowner geen gedoe wenst in haar aftersales propositie. Wij luisteren naar de wens van de klant en passen ons hierop aan.
Wij staan voor deze zorg en zekerheid! 

Image
Ben je onderweg of op je werk..... maak dan een afspraak met je mobieltje via dit directe afspraken formulier
Image