David

Kom al jaren bij meneer John en mevrouw Irma. Altijd duidelijk en eerlijk over de reparatie(s). Na de reparatie uitleg wat er is gedaan en wat er bij de volgende beurt vervangen moet worden maar nu nog niet. Goede service en altijd meedenken, helemaal top! Ik beveel CarCare Rotterdam zeker aan!

Hilde van de Langenberg

Ik ben al een aantal jaren bij deze garage. Ben dik tevreden! Vriendelijke mensen, betrouwbaar. Geweldige service. Ik hoop dat ik nog lang van deze klandizie gebruik kan maken. Ik raad deze garage aan!

Bobby

Car Care Rotterdam levert een snelle en goede service. Ze zijn super klantvriendelijk en denken graag met je mee. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en gaan net een stapje verder om je te helpen. Ik ben ontzettend tevreden!

Andrea Voshol

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een fantastische garage is. Altijd meedenken en goede, eerlijke adviezen en een top service. Wanneer je ook langs komt staan John en Irma klaar om je te helpen. Net is mijn auto weer voor een beurt en APK geweest en ik kan niet anders zeggen dat hij weer als een zonnetje rijdt met zijn nieuwe banden!! Car care takes care off your Car!!!!

Don IJsselstein

Onlangs mijn auto voor een APK-keuring bij CarCare Rotterdam gebracht. Zij hebben hem helemaal gecontroleerd (naast de reguliere onderdelen van de APK) toen zij erachter kwamen dat remschijven en oliefilter vervangen moesten worden hebben zij dit gedaan, alvorens overleg te hebben gehad met de leasemaatschappij. De reden was dat CarCare Rotterdam haar klanten veilig de weg op wil laten gaan. Mocht de leasemaatschappij dit niet vergoeden zijn zij zelfs bereid dit voor hun rekening te nemen. Dat noem ik pas leveren van kwaliteit en klantgerichtheid. Ik zou het dan ook zeker aanraden om je auto hier te brengen, omdat je dan verzekerd bent van een veilig gevoel als je de weg op gaat.

Jan

Weer superfijn geholpen. Snelle en fijne communicatie, professioneel en vriendelijk. Ik weet altijd zeker dat het goed zit bij Car Care, daarom kom ik steeds weer terug.

saskia Bennik

super garage, altijd eerlijk en eerlijke prijzen. vriendelijke mederwerkers/ eigenaren.

Cock Eijke

Beste John, ook ik ben blij dat ik weer bij jullie terecht kan, als er iets aan mijn citroen is, weten jullie het altijd en snel op te lossen. Bedankt voor jullie snelle en goede service en ik wens jullie heel veel succes. Met vriendelijke groet, Cock Eijke.

Nicelle van der Veen

ik ben zo blij dat carcare rotterdam weer functioneel is; ik ben al jaren klant en dus zeer tevreden altijd hartelijk, goede service, en ik kan op hun rekenen ik wens jullie veel succes en jullie zullen mij als gewoonlijk wanneer nodig weer zien groetjes, Nicelle

ETienne

Wat … een … VERADEMING. Een grote beurt en een "klein" probleem met de thermostaat. Het kleine probleem bleek een grote inspanning te vergen van de monteur en een logistieke nachtmerrie voor CarCare. Ik hoopte dat ik de wagen dezelfde dag terug zou krijgen, maar helaas. Netjes een telefoontje van Irma van CarCare, met een korte uitleg van de status. De woorden ;"Meneer, er komt nu een vervangende auto naar u toe", klonken al voordat ik verder hoefde te vragen; "wat nu?". Wow, dat is pas meedenken. Volgende dag weer een korte update, met aan het einde van de dag weer een belletje dat de auto gereed was, en of de auto weer op locatie kon worden afgeleverd. Een woord: TOP! Ik rij al 35 jaar auto, maar van service zoals hier, was ik bijna vergeten dat het bestond. Misschien heel cliché … Top garage! 5 sterren zeker waard! Tot de volgende keer!