Kelvin Liu

Voor mij heeft iedereen een balans tussen kwaliteit en kosten, maar voor mij is car care Rotterdam on the spot! Geweldige service, geen onnodige kosten en goede kwaliteit! Een klein team dat betrokken is met de wensen en situatie van de klant. Ik kreeg een keer hun auto zomaar mee om mijn kinderen snel van school op te halen! Car care Rotterdam is altijd transparant over de prijs en nodige reparatie en/of onderhoud. Omgekeerd is ook waar, ze laten ook duidelijk weten wanneer onderdelen bijna aan vervanging toe zijn, maar nog niet hoeft. Ik ben geweldig tevreden met deze kleine maar betrokken team!

Boaz Schoevaars

Car Care Rotterdam heeft er een nieuwe vaste klant bij! :) Vanaf moment 1 een goed gevoel, Irma was heel vriendelijk aan de telefoon, de mannen in de garage dachten heel fijn mee en ze hielden rekening met mijn situatie. Bedankt voor alles! Tot de volgende keer :)

Boaz Schoevaars

Car Care Rotterdam heeft er een nieuwe vaste klant bij! :) Vanaf moment 1 een goed gevoel, Irma was heel vriendelijk aan de telefoon, de mannen in de garage dachten heel fijn mee en ze hielden rekening met mijn situatie. Bedankt voor alles! Tot de volgende keer :)

sbobetmo

Money solution easy to play sbobet online football betting 24 hours a day.http://issuu.com/sbobetis

Herman

Dit is een garage die ik iedereen kan aanraden. Eerlijke mensen die graag met je meedenken! Ik heb niet eerder een vaste garage gehad omdat alles via mijn leasemaatschappij ging, maar hier ga ik zeker terugkomen als er weer iets is met de auto! Dank voor je advies en hulp Irma! Groeten, Herman

David

Kom al jaren bij meneer John en mevrouw Irma. Altijd duidelijk en eerlijk over de reparatie(s). Na de reparatie uitleg wat er is gedaan en wat er bij de volgende beurt vervangen moet worden maar nu nog niet. Goede service en altijd meedenken, helemaal top! Ik beveel CarCare Rotterdam zeker aan!

Hilde van de Langenberg

Ik ben al een aantal jaren bij deze garage. Ben dik tevreden! Vriendelijke mensen, betrouwbaar. Geweldige service. Ik hoop dat ik nog lang van deze klandizie gebruik kan maken. Ik raad deze garage aan!

Bobby

Car Care Rotterdam levert een snelle en goede service. Ze zijn super klantvriendelijk en denken graag met je mee. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en gaan net een stapje verder om je te helpen. Ik ben ontzettend tevreden!

Andrea Voshol

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een fantastische garage is. Altijd meedenken en goede, eerlijke adviezen en een top service. Wanneer je ook langs komt staan John en Irma klaar om je te helpen. Net is mijn auto weer voor een beurt en APK geweest en ik kan niet anders zeggen dat hij weer als een zonnetje rijdt met zijn nieuwe banden!! Car care takes care off your Car!!!!

Don IJsselstein

Onlangs mijn auto voor een APK-keuring bij CarCare Rotterdam gebracht. Zij hebben hem helemaal gecontroleerd (naast de reguliere onderdelen van de APK) toen zij erachter kwamen dat remschijven en oliefilter vervangen moesten worden hebben zij dit gedaan, alvorens overleg te hebben gehad met de leasemaatschappij. De reden was dat CarCare Rotterdam haar klanten veilig de weg op wil laten gaan. Mocht de leasemaatschappij dit niet vergoeden zijn zij zelfs bereid dit voor hun rekening te nemen. Dat noem ik pas leveren van kwaliteit en klantgerichtheid. Ik zou het dan ook zeker aanraden om je auto hier te brengen, omdat je dan verzekerd bent van een veilig gevoel als je de weg op gaat.