onderhoudgarage-800

ONDERHOUD

Bij Car Care Rotterdam staan we voor méér kwaliteitsgericht  werk. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij onlangs onze werkplaats geheel gemoderniseerd. Ook hebben we enkele specialistische onderhouds werkzaamheden aan ons programma van de werkplaats toegevoegd.


Zo kunt u bij de Banden-Expert  terecht voor alle voorkomende trilproblemen in banden en/of stuur. Daarbij werken wij met een speciale banden de- en montagemachine die door grote automerken en bandenproducenten erkend wordt. Door de hoge kwaliteit en kennis zijn diverse lease-bedrijven vaste klant, om de specifieke tril-problemen op te lossen. Uiteraard geld deze specialisatie ook voor al onze particuliere klanten.

 

De Banden-Expert, waar u terecht kunt voor uw banden, wielen, zal voortaan op werkdagen van 8 tot 18,30uur open zijn. Zo kunt u ook na uw werk terecht en bent u niet meer gebonden aan kantoortijden.

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kom een langs of bel 010-7510596, voor een afspraak of voor meer informatie.  


De Banden-Expert en Car Care Rotterdam zijn open van 8.00 uur tot 18.30 uur.autosrij-800

Klanten vertellen