Auto banden
 

Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden onvermijdelijk. De band vormt immers het directe contact met het wegdek. Een band met de juiste bandenspanning en voldoende profiel is bijvoorbeeld net zo belangrijk als goed werkende remmen. De band is tegenwoordig een hightech product dat geschikt is voor vele weersomstandigheden waarbij er een goede prijs/kwaliteit-verhouding is.

Met name de ontwikkeling van een betere rubbersamenstelling, de toepassing van de modernste karkasmateriaal en de aandacht die het loopvlak gekregen heeft, leidt tot de conclusie dat een moderneautobandenduocare band werkelijk een hightech product is:

        De rolweerstand is verminderd (lager brandstofverbruik).
        Het geluidsniveau is gedaald.
        De slijtage is sterk verminderd.
        Het stuurgedrag is sterk verbeterd.
        Het comfort van de banden is sterk toegenomen.
        Weer of geen wee

Moderne banden kunnen goed uit de voeten met de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Met name bij nat weer zorgt het speciale profiel ontwerp voor een goede afvoer van het water, hetgeen een goed contact met het wegdek garandeert. Om tijdens winterse omstandigheden, koud en nat weer, optimale veiligheid te garanderen, kan voor een bijzondere bandenvariant, de winterband, gekozen worden.

        Maak hier een afspraak met onze banden service   carcareBUTT   

 

 wijzijnmontagepartner.png

Klanten vertellen