Airco service

Werkt uw airco niet meer zo goed? Komt er geen koele lucht meer uit de roosters? Dan is het tijd voor airco-onderhoud. 

Car Care Rotterdam VOF biedt verschillende airco onderhoudsopties aan. Na controle weet u of uw aircosysteem nog optimaal functioneert of dat er extra onderhoud of een anti-geurbehandeling noodzakelijk is.

Vervangen van stof- en pollenfilter:
Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw auto.

Airco geurbehandeling:
Door het vochtige klimaat en temperatuur- wisselingen in uw aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht.

Airco onderhoud:
‘Koudemiddel’ in het aircosysteem zorgt voor de koelende werking. Gedurende de tijd verliest het systeem steeds wat van zijn koudemiddel. Daardoor neemt ook de werking van het aircosysteem geleidelijk af. En dat kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg. Met de airco onderhoudsbeurt bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten).

 

contactbanner520

Klanten vertellen